Over Marjon

A curious mind is a joy forever.

Psycholoog, Coach, Docent, Organisator, Inspirator, Motivator, Tourmanager, Vriendin, Dertiger.

 

Geboren in 1984 in een dorpje in Noord-Groningen; Uithuizermeeden. Opgegroeid in een ondernemersgezin, met veel ruimte voor ontwikkeling, besloot ze psychologie te studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf het eerste studiejaar werkte ze voor een evenementenbureau in verschillende acts en startte ze met vrienden Eemspop op; een festival dat ze jarenlang als vrijwillig bestuurslid organiseerde. Daarnaast ontwikkelde ze met studiegenoten een netwerk, waaruit coachingstrajecten werden aangeboden door masterstudenten. Na het afronden van haar opleiding richtte ze zich op het coachen en trainen als zzp'er en werd ze docent bij Social Work aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast deed ze praktijkervaring op bij jongeren met Autisme Spectrum Stoornis en aanverwante problematiek, door te werken als persoonlijk begeleider. Ze legde haar bestuursfunctie na succesvolle jaren bij Eemspop neer en werd tourmanager van Nick Bult All Star Band en TOP 2000 Live. Daarnaast werkte ze op freelance basis voor verschillende festivals, bands en organisaties en deed ze een groot deel van de productie van Charly Luskes succesvolle tour: The Story of George Michael.

 

De combinatie van psychologische coaching, doceren en organiseren, blijkt een sterke: de verschillende factoren versterken elkaar doordat veelzijdigheid, flexibiliteit en passie voor de afzonderlijke onderdelen ruimte krijgen. Er wordt gewerkt vanuit kennis, kunde, ervaring en inzicht.

 

Tot slot, de naam Jon. Eigenlijk heel eenvoudig en treffend; intimi noemen haar sinds jaar en dag Jon. De relaties die ze aangaat vanuit de verschillende functies zijn warm en daarin zien mensen veel van haar; van Jon.

 

 Foto: DRI3MAN door Carla Gorter ©2020

Volg Marjon :

  • Twitter Clean Grey

© 2020 by Marjon Veenstra