top of page

Organiseren

IMG_9720.JPG
(Tour)management

Het regelen van alles wat nodig is om de band te laten spelen; van de grote lijnen tot de kleinste details. Fungerend als spin in het web van band, locatie en klant buig je eisen en wensen om in mogelijkheden. Het start met een vraag, het eindigt met een show voor een tevreden opdrachtgever, door een fantastische band.

Ik werkt(e) voor o.a.: Nick Bult All Star Band, Charly Luske (The Story of George Michael), TOP 2000 Live (van PGK Events), DRI3MAN, Hadewych Doet De Dames (van PGK Events), Het Bowie Concert (Hillenaar/PGK Events)

 

Foto: Carla Gorter

9aa68edd-0b1a-4b91-8214-070007f0deb0.jpg

Foto: Carla Gorter

Artiestenbegeleiding & Productie
 
Artiestenbegeleiding is een specifiek deel van de productie. Het vraagt om duidelijke communicatie en afspraken vooraf met het team dat zich om de artiest of band beweegt, en begeleiding op de dag zelf zodat artiest of band zich louter kan richten op de show.
Evenementen en festivals vragen om organisatie; Een werkplan, afspraken, instructie en goede contacten met klant, artiesten, leveranciers, medewerkers, vrijwilligers en techniek. 
Alles draait om controle, een flexibele houding, creativiteit, toegankelijk- en duidelijkheid. Werken met een team, samengesteld uit een breed netwerk, dat begrijpt waar het om draait en werkt aan collectieve doelen.
Ik werkt(e) o.a. voor: Kadepop, de EBBA's (Eurosonic-Noorderslag), Oranjevereniging Groningen, Charly Luske (productie The Story of George Michael), SD Event Production: Koningsdag Groningen & Amersfoort, Mojo: Club 27 Lowlands, Stadslab Groningen - evenementenlocatie.

Foto: Robin van Straaten >>  Nick Bult All Star Band <<

bottom of page